Nieuwe clubkampioenen bij de Mierlose tennisvereniging. (Foto: Linda Berretty)
Nieuwe clubkampioenen bij de Mierlose tennisvereniging. (Foto: Linda Berretty)

Clubkampioenschappen Mierlose Tennissvereniging

Algemeen 452 keer gelezen

MIERLO - Bij de Mierlose Tennisvereniging, MTV, zijn de clubkampioenschappen gehouden.

Maar liefst 267 clubleden speelden mee in 50 verschillende categorieën. Voorzitter Niels van Vlerken is trots op zijn club: “Deze clubkampioenschappen laten zien waar MTV voor staat: samen sporten en plezier maken.”
De splinternieuwe Match Clay banen hebben zich tijdens dit toernooi bewezen: alle wedstrijden werden gespeeld, ondanks de soms hevige regen.
Naast de nieuwe tennisbanen heeft MTV als een van de weinige clubs in Nederland al pickleball courts. Deze wereldwijd snelgroeiende sport uit de VS is nog nieuw in Nederland, maar wint snel aan populariteit.
Clubkampioen in de TOP 17+ werden Maartje Ruyters (dames enkel) en Baptist Onderdonck (heren enkel). De herendubbel TOP 17+ ging naar Daan Timmermans en Glenn van Uden. Jill van den Dungen en Sanne van Rooij pakten de winst in de TOP damesdubbel 17+. Bij de gemengd dubbel TOP 17+ was wederom Daan Timmermans samen met Vivian van Beek te sterk voor de concurrentie. Mike en Gilles van Esch mogen zich de eerste pickleball winnaars van MTV noemen.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant