De kinderen konden zich met allerlei spellen vermaken.
De kinderen konden zich met allerlei spellen vermaken.

Geslaagd voetbalkamp VV Geldrop

Algemeen 332 keer gelezen

GELDROP – Met 77 kinderen en 14 begeleiders ging de jeugd van VV Geldrop onlangs op kamp. Het werd een geslaagd uitje in Eersel.

Na een openingspraatje van voorzitter Peter Verstraaten mochten de bedden opgemaakt gaan worden in de slaapzalen. Daarna was er uiteraard tijd om het terrein te verkennen en een potje te voetballen. Bij het eerste avondspel, lasergamen, werd er in het donker in vier teams gestreden tegen elkaar.

Weinig slapen

Na al dat rennen was het tijd om te gaan douchen, tandenpoetsen en om te gaan slapen. Van slapen kwam de eerste nacht niet direct iets, want er moest gezongen worden, de zaklampen moesten getest worden en natuurlijk werd er van slaapkamer naar slaapkamer geslopen.
Na een wat kort nachtje voor zowel kinderen als leiding, begonnen ze de dag met een heerlijk ontbijt en ochtendgymnastiek. De rest van de dag kon iedereen zich uitleven tijdens de voetbalspellen. Een snelheidsmeter, een panna-kooi, penaltyschieten; er was van alles te doen. Ook werd er PSV gekeken, getafeltennist en nog meer gevoetbald op het bijgelegen grasveld. De pizza`s gingen er ‘s avonds dan ook wel in.

Aanstellerige aap

Tijdens het avondspel werden de oren getest; konden de kinderen alle dieren vinden? Onder andere een huilende hyena, een geflipte gekko en een aanstellerige aap stonden op het lijstje. De dieren konden werkelijk waar overal zitten en er werd dus ook flink gespeurd. Sommigen vonden dit een beetje spannend, maar daardoor ook extra leuk.
Op zondag stond er een ontbijt voor iedereen klaar. De tassen werden gepakt en er werd naar Paaseieren gezocht in de vorm van een speurtocht. Rond het middaguur stonden de papa’s en mama’s te trappelen om de kinderen weer op te halen. Met een mooie VV Geldrop-bidon en met vermoeide, maar vooral enthousiaste koppies zag de organiserende activiteitencommissie jeugd iedereen het terrein verlaten. “Wat was het leuk en we kijken daarom terug op een geslaagd en gezellig eerste voetbalkamp.” De organisatie wil Albert Heijn Heuvel Geldrop bedanken voor het sponsoren van de boodschappen. Bakkerij Van den Broek heeft al het brood voor het hele weekend gesponsord en Peijnenburg de tussendoortjes.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant