Schatgraven is een van de topattracties in Geldrop. (Foto: Corinna Romanesco)
Schatgraven is een van de topattracties in Geldrop. (Foto: Corinna Romanesco)

Koningsdag in Geldrop

Algemeen 1.180 keer gelezen

GELDROP – Op Koningsdag zijn er in Geldrop volop activiteiten voor de kinderen. Stichting De Drie Harten heeft een mooi en gevarieerd programma.

De Koningsdagactiviteiten worden georganiseerd op het terrein van de Kynologenclub en De Kempen aan de Kervel in Geldrop. Zaterdag 27 april van 10.15 tot 14.00 uur is er van alles te doen voor de kinderen tot 12 jaar.

Versierde fiets

Kom om 10.15 uur met je versierde fiets naar de kervel en maak kans op een leuke prijs. Je mag zelf een kleedje meenemen en een plekje op de vrijmarkt (het grasveld) kiezen. Daarnaast kunnen kinderen stoeptekenen in vier leeftijdsgroepen en ook daar zijn leuke prijzen te winnen. Prijsuitreiking van het stoeptekenen vindt plaats voor de eerste voorstelling van het poppentheater. Er zijn diverse springkussens en een klimmuur, kinderen kunnen zich laten schminken en er lopen ballonnenclowns rond. Binnen is er poppentheater, kinderen kunnen skeeleren op het terrein van De Kempen en in de hal van De Doelen is er handboogschieten. Natuurlijk is er ook weer schatgraven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant