Adverteren in Middenstandsbelangen

Wil jij de inwoners van Geldrop, Mierlo, Heeze, Leende en Sterksel bereiken? Dan kies je natuurlijk voor adverteren in Middenstansbelangen: de best gelezen krant van Geldrop, Mierlo, Heeze en omgeving. Een advertentie plaatsen of benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kunnen zeker bijdragen aan het behalen van jouw doelen!

Meer weten over adverteren in Middenstandsbelangen?

Als je meer wilt weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@dasmediacentrum.nl
of bel ons op T. 0493 - 473 578.
(maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur).
We helpen je graag verder!


Adverteren in Geldrop-Mierlo

Adverteren in krant en online

Door gebruik te maken van adverteren in Middenstandsbelangen kun je een groot publiek bereiken in Geldrop, Mierlo, Heeze, Leende en Sterksel. Bovendien hebben wij online een zeer groot bereik via onze lokale nieuwswebsite, www.middenstandsbelangen.nl, met gemiddeld 18.000 pageviews per maand. Dit geeft jouw advertentie of nieuwsitem extra aandacht.

Middenstandsbelangen samengevat:

• De krant heeft een oplage van 25.500 exemplaren.
• Het verspreidingsgebied van de krant omvat Geldrop, Mierlo, Heeze, Leende en Sterksel.
• De krant verschijnt elke donderdag.
• Onze nieuwswebsite, middenstandsbelangen.nl, heeft een gemiddeld maandelijks bereik van 18.000 pageviews.

Adverteren in Middenstandsbelangen?

Als je een advertentie wilt plaatsen in Geldrop, Mierlo, Heeze en omgeving, dan kies je uiteraard voor Middenstandsbelangen. Neem vrijblijvend contact op met onze media-adviseurs in Someren en wensen. Vervolgens komen zij met een voorstel en nemen zij al het werk voor je uit handen.

Lever je advertentie uiterlijk op dinsdag om 14.00 uur in.
Aanleverspecificaties kun je hier vinden.
Je kunt je advertentie sturen naar advertenties@dasmediacentrum.nl.

Kom langs bij DAS Mediacentrum

Uiteraard ben je ook van harte welkom om op afspraak bij ons langs te komen.
Het kantoor van DAS is gevestigd aan de Laan ten Roode 71e in Someren.Kantoor van DAS Mediacentrum aan de Laan ten Roode in Someren


Groter bereik

Wil je graag een groter bereik voor jouw advertentie? Naast het eerdergenoemde verspreidingsgebied kunnen wij jouw item ook onder de aandacht brengen in andere regio's, zoals Valkenswaard, Deurne, Waalre, Aalst, Someren en Asten.

Onze diensten

DAS Mediacentrum is de uitgever van Middenstandsbelangen en biedt meer dan alleen deze krant. Wist je dat we als lokale verbinder een totaaloplossing kunnen bieden voor jouw bedrijf? Wij kunnen helpen met het maken en beheren van jouw website en social media kanalen, het ontwerpen van jouw huisstijl en het promoten van jouw onderneming. Meer informatie hierover vind je in onze mediabrochure.