De hoofdrolspelers van de jubileumwedstrijd van DKJO. (Foto: Jos Lenssen)
De hoofdrolspelers van de jubileumwedstrijd van DKJO. (Foto: Jos Lenssen)

Mooie afsluiting jubileum volleyballers DKJO

Algemeen 1.033 keer gelezen

MIERLO - Een prachtige jubileumwedstrijd tussen aanstormende talenten en een team van All-Stars DKJO-ers en een zeer geslaagde reünie annex feestavond. Het zestigjarig bestaan van de Mierlose volleybalvereniging DKJO had afgelopen zaterdag 16 maart niet mooier afgesloten kunnen worden. De club kijkt terug op een geslaagde jubileumviering en met veel plezier uit naar de toekomst.

door Jos Lenssen

Vanaf de openingsactiviteit een jaartje geleden die boven verwachting bijzonder druk werd bezocht tot aan de feestelijke afsluitingsdag beleefde de zestigjarige volleybalvereniging een prachtig jubileumjaar met tal van geslaagde activiteiten. 

‘We kunnen gerust zeggen dat de afsluitingsdag de kers is op de jubileumtaart van onze vereniging’

Het was dan ook niet vreemd dat DKJO-voorzitter Nico Kamperman zaterdagavond de ongeveer 180 aanwezigen in ’t Mierles Huukske vol trots en met een brede glimlach toesprak. “We kunnen terugkijken op een fantastisch jubileum met diverse mooie en geslaagde activiteiten. Als we alleen al naar de afsluitingsdag kijken dan mogen we zeggen dat het de kers is op de jubileumtaart is van onze vereniging. Met dank aan velen, van vrijwilligers, jubileumcommissie, onze leden tot aan de sponsors. We mogen super trots zijn en kijken met heel veel plezier uit naar de toekomst”, aldus de voorzitter die zaterdagavond extra woorden van dank had voor de acht oprichters van de volleybalclub die ruim zestig jaar geleden aan de wieg stonden van de vereniging die in Mierlo een prominente rol binnen de gemeenschap vervuld. 

Jubilarissen in het zonnetje

Vijf van de oprichters, te weten Maarten Verbruggen, Jan Lammers, Toon Romonesco, Gerrit van den Boogaard en Jos Damen waren tijdens afsluitende feestavond aanwezig. Zij werden door het bestuur van DKJO in het zonnetje gezet.
Andersom verrasten de oprichters de club die zij samen met de overleden mede-oprichters Frans Damen, Henk Damen en Sjaak Huijbers zestig jaar geleden een plek binnen het verenigingsleven van Mierlo bezorgden. De vijf mannen van het eerste uur boden de jubilerende vereniging een schitterende banner met het nieuwe clublogo aan, dat zonder twijfel nog vaak in de thuissporthal de Weijer te zien zal zijn.

Nadat eerder op de zaterdagmiddag middels een prachtige jubileumwedstrijd een passende aftrap was verricht van de slotdag van het zestigjarig jubileum, was de echte kers op de taart bewaard voor het laatst. Een druk bezochte reünie met naast vijf trotse oprichters bijna 180 leden, maar vooral ook oud-leden.

‘We mogen super trots zijn en kijken zeker met heel veel plezier uit naar de toekomst’

Tot ver buiten de regio wonende voormalig DKJO-ers hadden zich aangemeld voor de reünie waar uiteraard volop werd gesproken over zestig jaar ‘Door Katholieke Jongeren Opgericht’. in uitgebreid de 60 jaar DKJO werden besproken. Anekdotes, de succesvolle eind jaren negentig, begin jaren 2000 en ontelbare herinneringen werden opgehaald tijdens de avond waarover ongetwijfeld binnen de Mierlose volleybalvereniging DKJO nog vaak zal worden nagekaart!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant