Lynn won onder meer goud, Noémi behaalde zilver in haar eerste finale.
Lynn won onder meer goud, Noémi behaalde zilver in haar eerste finale.

Prima resultaten voor turnsters

Algemeen 223 keer gelezen

GELDROP - Mooie resultaten voor de turnsters van Den Akert bij de individuele finales Middenbouw niveau 5 en Bovenbouw niveau G en F en de toestelfinales.

Noémi van Brussel MB5, Lynn Trefflich en Isis Kaandorp BB G kwamen zaterdag in actie. Voor Noémi was het haar eerste finale en bij de beste 32 in deze categorie van de regio Brabant Oost te horen was op zich al een prestatie. Daar deed ze een schepje bovenop door het zilver te behalen. Lynn Trefflich en Isis Kaandorp turnden op de andere baan. Lynn Trefflich turnde een sterke wedstrijd en wist ook het zilver te behalen. Isis Kaandorp eindigde als 23ste. In wedstrijd drie kwam Jorita de Haas, Bovenbouw niveau F in actie en behaalde de dertiende plaats.
Op zondag 21 mei mochten de dames Lynn Trefflich. Isis Kaandorp, Guusje Sterk en Jorita de Haas hun toestelfinales turnen. Lynn behaalde op vloer een vierde plaats, op sprong en balk de bronzen medaille en op brug wist ze het goud mee naar Geldrop te nemen. Guusje haalde op balk een 4de plaats, Isis op sprong een 19de, op brug en balk een 11de plaats. Jorita behaalde een 5de plaats op balk en een 9de plaats op vloer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant