Medewerkers van het Centrum voor Slaapgeneeskunde kregen weer een keurmerk.
Medewerkers van het Centrum voor Slaapgeneeskunde kregen weer een keurmerk.

Weer keurmerk Centrum voor Slaapgeneeskunde voor goede zorg

Algemeen 105 keer gelezen

HEEZE - Centrum voor Slaapgeneeskunde van Kempenhaeghe heeft weer het vijfjaarlijkse kwaliteitskeurmerk van SVNL, de Slaapgeneeskundevereniging Nederland gekregen. Voor de derde keer op rij bleek de slaapgeneeskundige zorg op de locaties in Heeze en in Oosterhout van hoogstaand niveau. 


De SVNL komt voort uit de Stichting Federatie algemene SlaapCentra (FSC), de organisatie die tot voor kort de accreditatie van slaapcentra verzorgde. Deze stichting is inmiddels opgenomen in de SVNL. SVNL nam daarmee ook de visitaties voor accreditatie over. Na een visitatiebezoek aan Kempenhaeghe ontving het centrum een positieve beoordeling van de SVNL als erkenning van de kwalitatief goede zorg die geboden wordt. Somnoloog/medisch hoofd Lisette Venekamp: “We zijn trots op deze accreditatie, die tot stand komt dankzij de voortdurende inzet van al onze medewerkers, hun enthousiasme, kennis en kunde om de slaapgeneeskunde iedere dag beter te maken. Met alle kennis en alle aandacht voor het beste perspectief voor de patiënt.”
Centrum voor Slaapgeneeskunde Kempenhaeghe houdt zich dagelijks bezig met diagnostiek en behandeling van slaapstoornissen van kinderen tot ouderen in de volle breedte van de slaapzorg.

Uit de krant

Uit de krant