Het hypotheekteam van Veldsink-Bekx in Mierlo staat klaar voor advies en helpt graag met het maken van een analyse.
Het hypotheekteam van Veldsink-Bekx in Mierlo staat klaar voor advies en helpt graag met het maken van een analyse.

Veldsink-Bekx over aflossingsvrije hypotheek

Algemeen 82 keer gelezen

MIERLO – Er zijn nog best veel aflossingsvrije hypotheken in Nederland. In financiële zin gaat het om ongeveer de helft van al het uitgeleende hypotheekgeld.

Eind 2019 waarschuwde de Autoriteit Financiële Markten (AFM) er al voor dat veel aflossingsvrije hypotheken rond 2035 aflopen. Voor een flink aantal huiseigenaren valt dit samen met hun pensionering en het verlies van het recht op hypotheekrenteaftrek.
Mogelijk betekent dit dat je actie moet ondernemen. Bijvoorbeeld door over te sluiten naar een hypotheek waarbij je wel aflost. Of door vast een deel af te lossen.
Is de waarde van je huis hoger dan je hypotheek? Dan heb je overwaarde. Je bezit dan een flink vermogen, maar dit geld zit vast in je huis. Met dit geld kun je veel dingen doen. Met de Levensrente hypotheek kun je de overwaarde opnemen tot vijftig procent van de waarde van je huis. Zo haal je het geld uit je stenen en kun je je dromen realiseren.
Een Erkend Financieel Adviseur helpt je bij het maken van een analyse en zet alle mogelijkheden op een rij. Maak een afspraak 0492-661712. De adviseurs van Veldsink-Bekx helpen u graag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant