Winnaar Louis de Groot kreeg een mooi beeldje en een fles wijn uitgereikt van Andre Dams.
Winnaar Louis de Groot kreeg een mooi beeldje en een fles wijn uitgereikt van Andre Dams.

Zevenhonderd euro met golfen voor goed doel

Algemeen 286 keer gelezen

NUENEN – Een bedrag van zevenhonderd euro voor het goede doel is opgehaald door Heren Senioren van golfvereniging De Gulbergen.

Veel opa’s van de Heren Senioren waren van de partij voor de Old Grand Dad wedstrijd. Door hun deelname en het verlenen van financiële steun krijgen instellingen de mogelijkheid om voor (klein) kinderen met verstandelijke of lichamelijke beperking meer aan sport, spel en beweging te laten doen. De donatie was minimaal twintig euro. De totale opbrengst van deze golf dag was zevenhonderd euro. Een mooi resultaat waarmee de consul Andre Dams erg blij is. De wedstrijd werd gespeeld onder slechte weersomstandigheden en de banen waren ook nog niet in optimale conditie. Desondanks was er toch redelijk animo voor deze wedstrijd. De winnaar werd Louis de Groot met 39 punten. Hij kreeg een mooi beeldje en een fles wijn uitgereikt van Andre Dams.
Tweede werd Gus Rodriquez met 38 punten, en derde Ton Kremers met 35 punten. De winnaars mogen naar de regionale zuid-oost Old Grand Dad wedstrijd in Wittem.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant