Afbeelding

Mifano komt weer terug van achterstand

Algemeen 192 keer gelezen

MIERLO - Net als vorige week is het de voetballers van Mifano gelukt een achterstand van twee doelpunten om te zetten in een gelijkspel. En evenals vorige week werd de gelijkmaker gescoord in de allerlaatste minuut.

Het begin van de wedstrijd zag er veelbelovend uit. In de tiende minuut kreeg Mifano een grote kans voor Rowan Verberne maar zijn schot was te zacht en kon gemakkelijk gekeerd worden. Geheel uit het niets kwam Bavos acht minuten later op voorsprong. Na een corner kon de bal niet goed weggewerkt worden waarna een Bavos speler de bal in de linkerhoek kon schieten. Hierna ontstond er een redelijk gelijk opgaande wedstrijd zonder al te veel doelkansen. Vlak voor rust kwam Bavos op 2-0. Mifano mocht een corner nemen die bij een Bavos speler terecht kwam die de bal hard naar voren knalde. De spits van Bavos was een stuk sneller dan de verdedigers van Mifano en vrij voor doel klopte hij ook doelman Rick van Hoof.

Aansluiting

Mifano probeerde met aantal wissels terug te komen en na 55 minuten wist Mifano 2-1 te scoren. Een vrije trap van Rowan Verberne werd nog gestopt door de keeper maar de terugspringende bal kon door Wouter Koolen in het doel worden gewerkt. Mifano bleef aandringen en Bavos werd niet meer gevaarlijk, maar ook Mifano lukte het lang niet om hele grote kansen te creëren, ondanks een veldoverwicht. In de allerlaatste minuut kreeg Mifano een vrije trap op circa twintig meter van het doel. De vrije trap werd genomen door Luc Swinkels en werd van richting veranderd waardoor de keeper van Bavos kansloos was. Uiteindelijk een moeizaam maar wel terecht gelijkspel.
De volgende wedstrijd van Mifano is zondag 7 april, aanvang 14.30 uur.