Mooie successen voor de Démoteams van DéDé Dance.
Mooie successen voor de Démoteams van DéDé Dance.

Vier bekers voor DéDé Dance tijdens nationale finale

Algemeen 1 keer gelezen

MIERLO – De vier Démoteams van DéDé Dance hebben vier prijzen gewonnen tijdens de nationale finale van danswedstrijd Shell We Dance Event in Wageningen. Lisa van Lierop uit Mierlo behaalde met haar team D-Unique een mooie derde plaats in deze wedstrijd. 

Tijdens de voorrondes wisten de teams van DéDé zich te kwalificeren voor de nationale Finale in vier verschillende categorieën. Onder toeziend oog van een deskundige jury, werden alle groepen beoordeeld op choreografie, techniek en presentatie. Zo behaalden team D-Sparkle en D-Struction een mooie tweede plaats in de categorie freestyle & team D-Unique een derde plaats. Het team D-Revolution deed voor de eerste keer mee aan de nationale finale in de categorie hip hop. Hier wisten zij een tweede plaats te bemachtigen
Voor de zomervakantie vonden de jaarlijkse audities plaats voor de nieuwe samenstelling van de vier Démoteams van DéDé Dance. Honderden leerlingen deden hier aan mee en uiteindelijk bleven er vier groepen in verschillende leeftijdscategorieën over. De leerlingen komen allemaal uit de verschillende locaties van DéDé Dance en trainen vanaf september wekelijks samen tijdens de speciale Démoteam-trainingen.

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant