Het meerstemmige ensemble Melos geeft zondag een concert in de Luciakerk in Mierlo.
Het meerstemmige ensemble Melos geeft zondag een concert in de Luciakerk in Mierlo.

Matineeconcert in Luciakerk Mierlo

Algemeen 293 keer gelezen

MIERLO - Soms is een kerk een uitstekende plek voor een muzikale performance. Zondag 22 mei om 14.30 uur is er een Matineeconcert in de Luciakerk. Madrigal aux Muses, aan a capella  concert van het meerstemmige Ensemble Melos onder leiding van Lucas Vis.

De eeuwenlange traditie van vrouwenkoorzang wordt door Melos met grote gedrevenheid en liefde voor de muziek voortgezet in het uitvoeren van repertoire van alle tijden wat resulteert in een prachtige samenklank. Het koor zingt onder meer muziek van Mendelssohn, Barber en Verdi. Meer informatie: https://cultuuraandedommelgeldrop.com/agenda.
Een (gratis) kaartje kunt u telefonisch reserveren (06 13 90 81 92) of via: p.couturier.cadd@gmail.com. Maar ook zonder reservering bent u welkom.
Voor het concert vanaf 14.00 uur verzamelen (al dan niet met koffie) in ’t Patronaat (Heer van Scherpenzeelweg 14-16 Mierlo, naast de kerk) voor een korte inleiding van het concert. Het concert begint om 14.30 uur. Na het concert is er in ’t Patronaat nog gelegenheid om wat te drinken en na te praten.
De entree is gratis, wel is er een collecte na het concert.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant