Afbeelding

Mifano speelt gelijk

Algemeen 356 keer gelezen

MIERLO – Een gelijkspel voor de voetballers van Mifano uit Mierlo.

Mifano leek lang op weg naar een 1-0 overwinning maar een doelpunt in blessuretijd leidde toch nog tot de gelijkmaker voor Rood-Wit 62. Mifano begon wat sterker aan de wedstrijd en na 23 minuten kwam de ploeg op 1-0. Een voorzet van Rowan Verberne werd door Niels Couwenberg goed binnengekopt.

Een paar minuten later was er weer een goede voorzet van Rowan Verberne maar de kopbal van Wouter Koolen ging via een speler van Rood-Wit langs het doel. Het kantelpunt van de wedstrijd was vlak voor rust. Een overtreding van Nordin de Kort op het middenveld werd door de scheidsrechter bestraft met een rode kaart waardoor Mifano met tien man verder moest.
In de tweede helft moest Mifano proberen de kleine voorsprong te behouden. Rood Wit 62 was wat meer in de aanval maar de ploeg kreeg slechts twee kansen. Een kopbal ging over en er was een goede redding van Rick van Hoof die een doelpunt voorkwam. Mifano leek de kleine voorsprong vast te kunnen houden maar een verre voorzet zeilde onbedoeld in de verre bovenhoek. Door deze uitslag moet Mifano in een van de laatste twee wedstrijden nog punten halen om niet in de nacompetitie te belanden.
De volgende wedstrijd is zondag 12 mei uit tegen SPV.