Dit jaar opnieuw geen leuke en lastige opdrachten bij de Dorpsquiz Geldrop. (Archieffoto: Micle de Greef)
Dit jaar opnieuw geen leuke en lastige opdrachten bij de Dorpsquiz Geldrop. (Archieffoto: Micle de Greef) Micle de Greef

Geen dorpsquiz in Geldrop en Leende

Algemeen 55 keer gelezen

GELDROP/LEENDE - Dit jaar weer geen dorpsquiz in Geldrop. De organisatie ziet met de huidige maatregelen geen mogelijkheden de dorpsquiz door te laten gaan. De vierde Durpskwis in Leende is ook uitgesteld.

De organisatie van de Geldropse Dorpsquiz was er klaar voor. “Jammer, maar met de huidige maatregelen kunnen we geen echte Dorpsquiz meer houden. Dan zouden we van de teams vragen om alle adviezen te negeren en dat willen en kunnen we niet doen”, legt de organiserende stichting uit. “Daarom bewaren we al onze vragen, opdrachten en ideeën voor volgend jaar. Elk nadeel heeft zijn voordeel. De Dorpsquiz 2022 is al klaar.” 

Durpskwis Leende

Carnavalsvereniging De Lindse Blaos heeft de vierde Lindse Dorpsquiz uitgesteld. De bedoeling is dat het evenement in het voorjaar alsnog gehouden kan worden. “Ervan uitgaande dat de maatregelen op dat moment soepeler zijn, kan iedereen dan alsnog genieten van een inspannende kwisdag.”

Uit de krant

Uit de krant