Afbeelding

Griezels in het pretpark

Algemeen 211 keer gelezen

MIERLO - Over nog maar een paar weken is het zo ver: de jeugdgroep van ‘t Mierlo’s Amateur Toneel speelt op 7, 8, en 9 juni het stuk ‘Griezels in het pretpark’, geschreven door Willem Hoeben die ook de regie verzorgt.

Waar verwacht je een gezellig dagje uit en geen griezels? Natuurlijk: in een pretpark. Maar Unicornland, het meest prachtige pretpark wat ooit heeft bestaan in de buurt, is nu verlaten. Het heeft plaatsgemaakt voor vreemde figuren. Wat is er gebeurt waardoor het park haar deuren heeft doen sluiten? Wie zijn alle dagjesbezoekers die toch plots het park komen bezoeken? Wat is daar aan de hand? Kom je kijken naar deze doldwaze voorstelling?
Het stuk nu bijna klaar om de planken op te gaan, mede dankzij de regie van Willem Hoeben en het harde werk van de jeugdspelers zelf.

Gratis proefles

En heb je na de voorstelling (of nu al) ook zin om het toneel op te gaan, kom dan naar de gratis proefles op zaterdag 22 juni van 10.00 tot 12.00 uur. Stuur dan een berichtje naar secretariaat@toneel-mierlo.nl Op www.toneel-mierlo.nl vind je meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant