Zang en Vriendschap geeft maandag een concert in Geldrop. (Foto: Petra van Laarhoven)
Zang en Vriendschap geeft maandag een concert in Geldrop. (Foto: Petra van Laarhoven)

Huiskamerconcert Zang en Vriendschap

Algemeen 299 keer gelezen

GELDROP - Maandag 6 mei, om 14.00 uur geeft het Geldropse koor Zang en Vriendschap een huiskamerconcert in de muziekzaal van Gemeenschapshuis Zesgehuchten te Geldrop.

In de maand mei worden van ouds her Marialiederen gezongen dus ze hopen dat het publiek enkele Marialiederen mee wil zingen ter opening van ons concert. Gewoon komen luisteren mag natuurlijk ook want naast de Marialiederen zingen ze voor u een mooi repertoire van wereldlijke liederen. Publiek is welkom om, onder het genot van een gratis kopje koffie of thee, samen met het koor te genieten van deze gezellige muzikale middag.

Zang en vriendschap is een overdagkoor dat uit 23 leden bestaat. Vorig jaar vierde Zang en Vriendschap haar 50-jarig bestaan. Nieuwe zangers en zangeressen zijn van harte welkom bij het koor. Zang en Vriendschap repeteert wekelijks op maandagmiddag van 14.00 tot 15.45 uur onder leiding van Marion de Wit en wordt op de piano begeleid door Leo de Wit. Het koor geeft regelmatig uitvoeringen in Gemeenschapshuis Zesgehuchten, de Weeffabriek, maar ook daarbuiten. Zang en Vriendschap zingt een afwisselend repertoire. De liederen worden meerstemmig gezongen en variëren van liederen uit allerlei landen, musical, lichte muziek tot licht klassieke muziek. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant