Dit jaar weer geen ijsbaan in het centrum van Geldrop. (Foto: Ronny Bron)
Dit jaar weer geen ijsbaan in het centrum van Geldrop. (Foto: Ronny Bron) Ronny Bron

Weer geen Wintersfeer Geldrop

Algemeen 88 keer gelezen

GELDROP- De lijst met evenementen waar een streep door gaat blijft maar groeien. Donderdag heeft het bestuur van Wintersfeer Geldrop laten weten dat er dit jaar geen tiende editie komt.

Bestuur, werkgroepen en vrijwilligers waren er klaar voor. “Ook de sponsoren, die toch wel te maken hebben gehad met de nodige impact van de lockdown, stonden en masse in de rij om hun betrokkenheid bij Geldrop te laten blijken”, geeft het bestuur aan. “Eigenlijk stond er niets in de weg om van de komende editie een spetterend feest te maken.”

De nieuwe maatregelen zorgden voor onzekerheid over het kunnen organiseren van Wintersfeer. “In combinatie met de onzekere toekomst over verdere besmettingen, verdere maatregelen, gebruik van de horeca en de veiligheid van alle vrijwilligers en bezoekers heeft ons helaas doen besluiten Wintersfeer niet te laten doorgaan”, aldus het bestuur. “De teleurstelling bij alle betrokkenen is groot en we snappen heel goed dat deze boodschap voor de schaatsers en bezoekers heel vervelend is, maar de risico´s zijn te groot om op een veilige, verantwoorde en leuke manier Wintersfeer te organiseren.”

Uit de krant

Uit de krant