Afbeelding

Negen lintjes in Nuenen

Algemeen 173 keer gelezen

NUENEN - Maar liefst drie inwoners van Nuenen zijn benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. In totaal kregen negen Nuenenaren een lintje.

Riet Meijer dankt haar benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau aan haar werk voor behoud van historische watermolens. Ze is mede-eigenaar van de Hooydonkse Watermolen. Jan van der Kruis zet zich in voor mensen met een verstandelijke beperking. Eric Putman stond aan de basis van het eerste openbare tankstation voor waterstof in Nederland. Hij is actief bij speeltuin De Kievit en luchtmachtreservist. 

Zes leden

Zes nieuwe leden in de Orde van Oranje Nassau telt Nuenen nu. Toos Vogels is al sinds 1970 begeleider creatieve vaardigheden voor ouderen. Hans Bloos is muzikaal zeer actief, Roland van den Berk is vrijwilliger bij het Heilige Kruisgilde Gerwen. Jan Jacobs is dertig jaar actief bij Hockeyclub Nuenen, ondernemer Ronald Grimberg heeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. In Gerwen is Toon van Zeeland actief op tal van terreinen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant