Afbeelding

Carnaval bij de Kersenplukkers

Algemeen 618 keer gelezen

MIERLO - Carnaval 2024 met Prins Toon d’n Twidde en zijn Adjudant Hans van CV de Kersenplukkers gaat van start op zaterdag 10 februari met het hijsen van de vlaggen op het Molenplein en deelname aan de optocht.

Daarna vrij programma zodat iedereen zich kan opmaken voor zondag 11 februari, de aftrap van carnaval 2024.

Petticoat en vetkuif

Carnavalsvereniging de Kersenplukkers doorbreekt een oude traditie met een nieuw element tijdens carnaval 2024. Namelijk een ouderwets middagje Back to Rock & Roll. Op de zondagmiddag gaan de Kersenplukkers met de bekende live band ‘t Orkesje Back to Rock en Roll organiseren. Heerlijk rock en rollen en de tijden van weleer beleven. De petticoat en de vetkuif mogen weer uit de kast, zeker omdat het carnaval is, is het leuk als de gasten zich een beetje kleden in dat tijdsbeeld. Uiteraard mag iedereen dat zelf beslissen. De entree voor een gezellig middagje Back to Rock & Roll bedraagt vier euro. De aanvang zondagmiddag is om 14.00 uur het einde 18.00 uur.
Maandag 12 februari van 14.00 uur tot 20.00 uur is de Zoete Inval in residentie de Vliegert, Heer van Rodestraat 109A te Mierlo. Een middag vol verrassingen, optredens en natuurlijk zullen de aanwezige kinderen getrakteerd worden op lekkernijen. Een traditie tijdens de opa en oma dag. Toegang is gratis.

Erwtensoep

Op dinsdag een heus carnavalsmatinee, aanvang 14.00 uur. Een dansje, linedancen, een glaasje, borreltje, gezellig buurten. Een ideale middag om samen met vrienden en familie een bezoekje te brengen aan de Vliegert en onder andere te genieten van een heerlijke kop (gratis) erwtensoep met roggenbrood. Ook dinsdag 13 februari gratis entree.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant