Deelnemers aan de eerste Triatlon Geldrop fietsen door de straten. (Foto: Corinna Romanesco)
Deelnemers aan de eerste Triatlon Geldrop fietsen door de straten. (Foto: Corinna Romanesco)

Inschrijven voor tweede editie Triathlon Geldrop

Algemeen 370 keer gelezen

GELDROP - Op 16 juli is Zwembad de Smelen en omgeving wederom het decor van de Triathlon-Geldrop. Een sportief evenement met een recreatief karakter.

Met een deelnemersveld van 70 atleten was de Triathlon-Geldrop in 2021 een geslaagd sportevenement dat naar meer smaakte. Daarom organiseren ze dit jaar weer de Triathlon in Geldrop. Ook nu is gekozen voor een recreatieve Triathlon.
De Triathlon-Geldrop is voor jong en oud. Voor de jeugd (10 t/m 15 jaar) is er de Mini-Triathlon en voor iedereen van 16 jaar en ouder is er een Achtste-Triathlon.
Kijk voor het parcours en de afstanden op de website van Triathlon-Geldrop (www.triathlon-geldrop.nl).
Je mag ook inschrijven met een estafette-team van twee of drie sporters waarbij ieder een onderdeel voor zijn/haar rekening neemt.
Het zwemmen is in het buitenbad van de Smelen, fietsen in het buitengebied van Geldrop en ze lopen op het prachtige bosrijke parcours rond de visvijvers.
Deelname aan de Mini-Triathlon is gratis. De Achtste-Triathlon kost twintig euro individueel en dertig euro voor een estafette-team. Kijk op de website voor alle informatie en om je in te schrijven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant