Een mooie opbrengst voor No Guts No Glory. (Foto: Micle de Greef)
Een mooie opbrengst voor No Guts No Glory. (Foto: Micle de Greef)

Opbrengst Wollige Winter Weken naar No Guts No Glory

Algemeen 468 keer gelezen

GELDROP-MIERLO – Stichting No Guts No Glory krijgt 2750 euro van de Wollige Winter Weken. Dit bedrag is bij elkaar gebracht door giften en verzoekjes tijdens de Wollige Winter Weken in december en januari. No Guts No Glory maakt de (laatste) wensen van Kankerpatiënten en hun mantelzorgers mogelijk.

Wat is er mooier dan mensen die zo ziek zijn een mooie dag of activiteit aan te bieden. Wensen als één laatste concert, piano les, een orkest dirigeren of het bijwonen van een festival in covid tijden, dat zijn typische wensen die stichting No Guts No Glory uit laat komen. Alle wensen hebben met muziek te maken, precies in het straatje van KommuS. Muziek brengt mensen samen en geeft op wat voor een manier sjeu aan het leven. KommuS stelde No Guts No Glory dan ook voor als goede doel voor de Wollige Winter Weken.

Alle organisaties betrokken bij de Wollige Winter Weken waren onder de indruk van No Gut No Glory, en alles op alles werd in december en januari in het werk gesteld om donaties en giften op te halen voor de stichting.
Vele verzoekjes werden gedaan door inwoners uit en buiten Geldrop-Mierlo, zelfs van buiten Europa! Wensballen werden verkocht en gehangen in wensbomen in Geldrop en Mierlo. Ook de organisaties betrokken bij de Wollige Winter Weken deden een mooie duit in de zak.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant