Ans van Ispelen uit Geldrop maakte de illustraties van het kinderboek over Rara.
Ans van Ispelen uit Geldrop maakte de illustraties van het kinderboek over Rara.

Geldropse Ans van Ispelen illustreert kinderboek

Algemeen 889 keer gelezen

GELDROP - Een mooi nieuw hoofdstuk voor illustrator Ans van Ispelen uit Geldrop. Ze maakte de tekeningen voor het kinderboek ‘Rara dat ben ik’ van Marja Visscher.

De schrijfster van ‘Rara dat ben ik’ is blij met de samenwerking. “Samen zijn wij een goed koppel en raken geïnspireerd door elkaar. Het is echt een boek van ons samen. Wat mijn hoofd zich in tekst op papier aanbiedt, visualiseert zij op papier in heel gezellige tekeningen,” zegt Marja.
In het vierde kinderboek van Marja Visscher maken we kennis met Rara. Ze woont samen met haar moeder Pietsie en haar vader Kreukel in een oude school. Pietsie is hoedenmaakster en geeft tekenlessen. Kreukel werkt in de milieustraat. Samen met haar vriendje Hicham beleeft Rara een spannend avontuur, wanneer een man zijn hond zomaar ineens achterlaat in het park. Vanaf die dag woont en slaapt hond Bas in het keukenkastje van de Oude School, wordt Rara verliefd en speurt ze met Hicham naar de man die Bas heeft achtergelaten. Krijgen ze de dader te pakken en waarom komt de burgemeester naar de Oude School? Je leest het allemaal in Rara dat ben ik.(leeftijd 9-12 jaar). Het boek is nu verkrijgbaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant