Kinderopvang de Grabbelton viert 3 juli dat zij 25 jaar bestaan. (Foto: Lotte Schrander)
Kinderopvang de Grabbelton viert 3 juli dat zij 25 jaar bestaan. (Foto: Lotte Schrander) Lotte Schrander

25-jarig jubileumfeest bij de Grabbelton

Algemeen 118 keer gelezen

GELDROP - Op 1 november 2021 was het precies 25 jaar geleden kinderopvang de Grabbelton voor het eerst haar deuren opende aan Hoog Geldrop. Nu is daar dan eindelijk het jubileumfeest en Henriette en René Schrander zijn daar maar wat blij mee.

Henriette vertelt: “Op deze locatie was plaats voor vier tot vijf kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar waarmee de Grabbelton inspeelde op de toenemende vraag naar kinderopvang. “De afgelopen jaren is deze capaciteit alleen maar toegenomen”, vult René aan. “Momenteel bieden we op zes locaties in Geldrop dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan. We zijn trots op de professionele, laagdrempelige organisatie met een fijn, open en vast team. Binnen de Grabbelton heerst er bij alle medewerkers een familiegevoel en een cultuur van betrokkenheid en verantwoordelijkheid, Dit komt tot uiting in de persoonlijke benadering waarbij altijd vanuit respect en gelijkwaardigheid wordt gecommuniceerd”, aldus Henriette. Om deze bijzondere mijlpaal niet ongemerkt voorbij te laten gaan, vond op 2 november vorig jaar de aftrap plaats van het 25-jarig jubileum van kinderopvang de Grabbelton in Geldrop. Het onthullen van het jubileumdoek en het publiceren van een jubileumfilmpje vormden de start van het jubileum. In november ontvingen alle kinderen ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum een jubileumbal. Van november tot juli stond er elke maand een thema centraal die in het teken stond van het jubileum: van kunst, feest vieren, spelletjes spelen, dansen en muziek tot bakken en het vieren van de zomer. Binnen elk thema werd er door de jubileumcommissie iets speciaals georganiseerd zoals: een ijscoman, een dansworkshop, een springkussen, ballenbak, babymassage, het ontwikkelen van een eigen spel en muziek op schoot.

Feest
Op zondag 3 juli wordt er afgesloten met een groots jubileumfeest. Van 10.00 uur tot 16.00 uur worden er diverse activiteiten georganiseerd. Zo vinden er om 12.30 en 13.15 uur workshops djembé plaats, kan iedereen deelnemen aan de dansworkshop om 16.00 uur, treedt de bekende Dirk Scheele op om 11.00 uur, komt er om 14.00 uur een goochelaar, is er van 12.00 tot 16.00 uur een ballonnenclown, kan er tussen 11.00 uur en 15.00 uur worden geschminkt en is er de hele dag een springkussen en een draaimolen aanwezig.

Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom en de toegang is helemaal gratis.

Uit de krant

Uit de krant