Advertorial - Fietsvakantie in de voerstreek: Handige tips

maandag 24 juni 2019 - 11:54|

Nederlanders worden praktisch op de fiets geboren. Fietsen is voor ons zo normaal dat we ons niet kunnen voorstellen hoe het zou zijn zonder fiets. We gaan daarom ook vaak op fietsvakantie. Het leuke van een fietsvakantie is dat je dit zowel in Nederland als in het buitenland kunt organiseren.

Voor een leuke actieve fietsvakantie hoef je dus helemaal niet ver weg te gaan. Een mooi stukje landschap dat je kunt ontdekken dat dicht bij huis is, maar toch net over de grens is de Voerstreek in België.

De voerstreek
De voerstreek is een prachtige regio in België van iets meer dan 5000 hectare groot. De historierijke omgeving is een geweldig decor voor een fietsvakantie. Zo kun je in de regio zes verschillende dorpen en zestien gehuchten bezoeken. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om in de regio met een grote groep te overnachten. Zo kun je bij Hoeve Vakanties meerdere groepshuizen vinden voor verschillende groepsgroottes.

Tips voor een goede fietsvakantie
Om een fietsvakantie te organiseren, dan is voorbereiding zeer belangrijk. Wij delen graag een aantal tips om een succesvolle fietsvakantie te organiseren.

1. Stippel van tevoren de routes uit

Als je van te voren goed plant welke routes je wilt afleggen, dan weet iedereen waar ze aan toe zijn.

2. Wel of niet fietsen met bagage?

Ga je wel of niet met bagage fietsen? Dit hangt er natuurlijk van af of je op een vaste plek overnacht of elke nacht ergens anders.

3. Normale of elektrische fiets?

Wil je jouw fietsvakantie afleggen op een normale fiets als je er van houdt als je meer inspanning moet leveren? Of ga je op de elektrische fiets waardoor je lekker ontspannen de route kunt afleggen?

4. Zorg voor het juiste materiaal

Als je veel gaat fietsen, dan is het belangrijk dat je het juiste materiaal hebt. Dus naast een goed werkende fiets zijn er heel wat andere materialen nodig. De ANWB heeft hiervoor een handig lijstje.

Ga snel plannen
Plan nu snel jouw fietsvakantie in de Voerstreek en overnacht op prachtige locaties in de regio bij Hoeve vakanties.

Gerelateerde nieuwsberichten

Samen staan we sterk! Beste adverteerder/ondernemer, Wij zijn ons ervan bewust dat de belangrijkste zorg op dit moment de gezondheid van uzelf, familie en de vrienden is.Daarnaast zal het voor iedereen een impact hebben,... 17 maart 2020 - 14:43
Advertorial - Langer van je fiets genieten? Gebruik deze tips! Het is belangrijk om een nieuwe fiets goed te beveiligen tegen diefstal. Veel mensen gaan laks met de beveiliging van hun fiets om, met diefstal tot gevolg. Naast goede beveiliging... 20 maart 2019 - 15:15
Albert Heijn in Mierlo wint Senzer Award MIERLO - De Albert Heijn in Mierlo en de Hema-vestigingen van Wil Olde Hampsink in Mierlo en Deurne hebben vanmiddag tijdens de Dag van de Ondernemers de Senzer Award ontvangen... 16 november 2018 - 19:08