De nieuwe winkel van Animal Center Mierlo is maar liefst drieduizend vierkante meter groot.
De nieuwe winkel van Animal Center Mierlo is maar liefst drieduizend vierkante meter groot.

Opening Animal Center Mierlo

MIERLO -  Op donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, opent Animal Center aan de Nijverheidsweg 1 in Mierlo. Animal Center Mierlo is een van de grootste dierenwinkels van Nederland, met maar liefst drieduizend vierkante meter aan winkelplezier. Het enorme assortiment en de scherpe prijzen maken een bezoek aan de winkel zeker de moeite waard.

Animal Center Mierlo heeft een rijk assortiment aan diervoeding, waaronder veel voordelige grootverpakkingen. 

Krabpalen en dogwash

Ook de leukste manden, kussens, krabpalen, accessoires en alle andere huisdierbenodigdheden worden in de winkel gepresenteerd. 

Leuke acties en een schepijsje tijdens het openingsweekend

Een indrukwekkende aquariumafdeling, eigen Pets Health dierenkliniek en een dogwash maken de winkel helemaal compleet. Het deskundige personeel staat altijd klaar om vragen van klanten te beantwoorden en een passend advies te geven.

Tijdens het openingsweekend van donderdag 26 mei t/m zondag 29 mei wordt het een feestje in de winkel met heel veel leuke openingsacties. Bovendien worden alle klanten bij een aankoop getrakteerd op een overheerlijk schepijsje.

Zeven dagen open

Animal Center Mierlo is zeven dagen per week geopend met op vrijdagavond koopavond tot 20.00 uur. Op zondag is de winkel open van 12.00 tot 17.00 uur. Bij de winkel is volop gratis parkeergelegenheid.

Hondendag

Op zaterdag 4 juni is het ook feest in de winkel en wordt een gezellige hondendag georganiseerd met o.a. een hondenfotograaf, proeverij, nagels knippen, gratis wasbeurt in de dogwash en een behandeling met Advantix tegen vlooien en teken.
Animal Center is de grote dierenwinkel in Brabant. Naast de nieuwe winkel in Mierlo, heeft Animal Center nog drie andere vestigingen in Kaatsheuvel, Vught en Tilburg. Ook in deze winkels vind je een groot assortiment voeding en benodigdheden voor je huisdier, een prachtige aquariumafdeling, eigen Pets Health dierenkliniek, trimsalon en dogwash.
Animal Center Mierlo is gevestigd aan de Nijverheidsweg 1. Meer informatie op www.animalcenter.nl