Astrid van den Dungen en Mariëlle van Gog van Memories at home brengen zelfontwikkelde producten op de markt die troost bieden.
Astrid van den Dungen en Mariëlle van Gog van Memories at home brengen zelfontwikkelde producten op de markt die troost bieden.

Memories at home producten bieden troost bij verlies

GELDROP - De Geldropse Astrid van den Dungen en Mariëlle van Gog brengen met hun bedrijf Memories at home zelf ontwikkelde producten op de markt die troost en houvast bieden bij rouwwerking.

Een unieke urn in een zacht fluwelen jasje en een bijzonder ontwerp houten gedenkkastje. Iedereen verwerkt het verlies van een dierbare op zijn of haar manier, in stilte of juist door erover te praten. Wat altijd helpt, is een tastbare herinnering aan diegene die je lief was. En daar zit ‘m de kneep: tasten betekent ‘voelen’. Wat Astrid en Mariëlle op de markt zagen waren alleen maar ‘koude’ producten, in harde materialen en harde kleuren. Ze ontwierpen een unieke keramieken urn, omhuld met een zacht vachtje in een warme kleur. Ook het ontwerp voor het gedenkkastje met zachte ronde hoeken komt uit hun eigen koker: “Dat brengt niet zozeer het verlies, maar juist het leven in beeld. Met vreugdevolle herinneringen. Onze producten kun je een privéplekje geven of juist mooi in de woonkamer. Dan kan het aanleiding zijn van een gesprek, dat iemand genoemd blijft worden.”
Wil je meer weten? Kijk dan op www.memories-at-home-nl of bel 06-53820856 of 06-20549109.


Verbouwing centrale hal Anna Ziekenhuis

GELDROP - De centrale hal van het Anna Ziekenhuis in Geldrop wordt vernieuwd.

De hal blijft bereikbaar voor patiënten en bezoekers, overlast wordt zoveel mogelijk beperkt. De hal wordt gemoderniseerd naar een plek die flexibel kan worden ingezet voor het aangenaam ontvangen, ontmoeten en werken voor patiënten, bezoekers én omwonenden. Naar verwachting is de verbouwing eind 2022 klaar.

De hal van het Anna Ziekenhuis in Geldrop wordt de komende tijd verbouwd. (Foto: Micle de Greef)