Kersenkoningin Manou met haar beide Hofdames Lindy en Daphne.
Kersenkoningin Manou met haar beide Hofdames Lindy en Daphne.

Kersenkoningin Manou: ‘Frans Bauer komt op mijn feestje’

Algemeen

MIERLO – Ze heeft er door de coronaperiode lang op moeten wachten, maar eindelijk ruim twee jaar na haar presentatie tot nieuwe Kersenkoningin van Mierlo gaat de 24-jarige Mierlose Manou van der Linden haar Kersenoogstfeest beleven.

door Jos Lenssen

Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor haar beide Hofdames Lindy Vervoort en Daphne Slegers die evenals Manou al maanden lang uitkijken naar het weekend van 24 tot en met 26 juni.

Kersenkoningin Manou huldigt winnaar wieleretappe en reikt eerste kistje Mierlose Zwarte uit

 Het enthousiasme bij de dames is groot. Vooral de zaterdagavond de 25ste juni 2022 staat bij Kersenkoningin Manou met dikke letters geschreven in haar agenda. “Wat dacht je, het optreden van Frans Bauer. Wie kan dat zeggen, Frans Bauer op je feestje”, aldus Manou. 

Prijsuitreiking ZLM Tour

Drie dagen feest op het Mierlose Molenplein. Toegangskaarten voor de vrijdag- en zaterdagavond kosten vijf euro per avond, inclusief twee consumpties.
Voordat het zover is staan er voor de drie dames nog enkele leuke activiteiten op het programma. Zoals assistentie bij de prijsuitreiking na afloop van de vierde etappe van de ZLM-Tour, die zaterdag 11 juni rond de klok van vijf uur zal finishen in de Mierlose Marktstraat. Kersenkoningin Manou, de opvolgster van Michelle van Sinten die de eretitel Kersenkoningin in 2018 kreeg, zorgt voor de felicitatie aan de winnaar. Daags na het internationale wielercircus wederom een hele mooie uitnodiging voor de Kersenkoningin en haar Hofdames.

Eerste kistje

Dan namelijk zal het eerste kistje ‘Mierlose Zwarte’ 2022 officieel worden uitgereikt. En wie kan dit beter doen aan enkele prominente gasten dan Kersenkoningin Manou van der Linden. Een taak die de sympathieke verpleegkundig coördinator zeker is toevertrouwd.
Het bouwen van een feestje is Manou, Lindy en Daphne wel toevertrouwd. En dat komt goed uit met twee super feestavonden op het programma waar Kersenkoningin Manou en haar Hofdames ongetwijfeld het stralend middelpunt zullen zijn.
Te beginnen op vrijdagavond 24 juni als er optredens staan gepland van zanger Kafke, de Lampegastuh en Jan Biggel van de populaire feesthit ‘Ons moeder zeej nog’.

Eerste keer in Mierlo

Zaterdag 25 juni wordt het helemaal een topavond in de feesttent op het Mierlose Molenplein. Naast de feestband Party Criminals komt ook niemand minder dan de enige echte Frans Bauer die avond het Kersenoogstfeest opluisteren met een optreden. Voor de eerste keer in Mierlo en dat zal men weten ook. Frans Bauer in Mierlo, een mooi hoogtepunt van de Kersenkoningin Manou. Want ja, het zal je maar gebeuren. Nederlands bekendste smartlappenzanger op jouw feestje in je eigen woonplaats Mierlo. Tickets voor zowel de vrijdag- als de zaterdagavond zijn online verkrijgbaar via www.helmondticket.nl of zijn te koop bij Intertoys Mierlo. En dat voor vijf euro per stuk/avond, inclusief twee consumpties.

Braderie en kermis

Naast de twee muzikale topavonden staan er nog tal van interessante activiteiten op het programma voor de zaterdagmiddag en zondag 26 juni. Vooral de afsluitende dag van het Kersenoogstfeest 2022 belooft een heel divers evenement te worden, met onder andere een grootse braderie, een kermis en muziekoptredens in de feesttent.