Janneke de Bijl speelt op 25 november in Ons Mierloos Theater haar voorstelling ‘Dit is het nou’.
Janneke de Bijl speelt op 25 november in Ons Mierloos Theater haar voorstelling ‘Dit is het nou’.

Ons Mierloos Theater kijkt uit naar nieuwe seizoen

Algemeen

MIERLO - In het nieuwe theaterseizoen 2022 - 2023 biedt Ons Mierloos Theater een mooi en gevarieerd programma voor oud en jong.

Het theater, gevestigd in ‘t Patronaat aan de Heer van Scherpenzeelweg in Mierlo, opent het theaterseizoen op zaterdag 17 september met de voorstelling ‘Van Berini tot Solex’ van het Marjolein Meijers Trio.
Muziek, cabaret en muziektheater zijn de voornaamste bestanddelen van het nieuwe programma. Muziek met de al genoemde Marjolein Meijers, de Ed Struijlaart Band (15 oktober), Alex Roeka en Band (14 januari) en Björn van der Doelen en zijn Huursoldaten (15 april). Cabaret door Jeroens Clan (29 oktober), Janneke de Bijl (25 november), Fabian Franciscus (16 december), Meiden van Los (4 februari) en Mark van de Veerdonk (24 maart). Energiek en totaal onvoorspelbaar muziektheater wordt gebracht door Zoutmus (4 maart). Ook staat er nog een verrassingsvoorstelling op het programma.
Bekijk het nieuwe programma op www.onsmierloostheater.nl. Toegangskaarten via die website en bij Magda Dreverman in de Wilhelminastraat in Mierlo