Enthousiaste en sportieve deelnemers van de Sport en Fundagen bij De Mast.
Enthousiaste en sportieve deelnemers van de Sport en Fundagen bij De Mast.

Lekker sporten bij De Mast

Sport 76 keer gelezen

GELDROP - Lekker sporten bij tennisvereniging De Mast in Geldrop. Niet alleen tennis, maar een gevarieerd aanbod. De ‘Sport en fun-dagen’ van De Mast zijn geslaagd en krijgen een vervolg.

De ‘Sport en fun-dagen’ bij De Mast zijn ontstaan tijdens de laatste lockdown. De scholen en buitenschoolse opvang gingen dicht. Sommige ouders zaten met hun handen in het haar in verband met de opvang van hun kinderen. De trainers van De Mast kwamen met het idee voor deze nieuwe activiteit.
“Het doel was om kinderen actief te krijgen tijdens de coronaperiode en ouders te ontlasten. Zo sneed het mes aan twee kanten. En dat is goed gelukt”, zegt een tevreden Pim Marell, trainer bij De Mast.
Er zijn per week gemiddeld tussen de vijftig en zestig enthousiaste deelnemers geweest. In de leeftijd van vijf tot twaalf jaar. Ook niet-leden van de Mast waren welkom om deel te nemen en kennis te maken met tennis, voetbal, hockey, handboogschieten en taekwondo.
Wil je meedoen in de voorjaarsvakantie? Ook niet-leden van De Mast zijn welkom. De kosten per dag zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en bedragen ongeveer vijftien euro per dag, per deelnemer. Info en/of aanmelden via ferryjacobs76@gmail.com.

Uit de krant

Uit de krant