Afbeelding

Dikke nederlaag voor Mifano bij SPV

Algemeen 116 keer gelezen

MIERLO – Een dikke nederlaag voor de voetballers van Mifano. De ploeg ging op bezoek bij SPV met 5-0 onderuit.

Mifano kon geen vuist maken bij SPV op deze warme zonnige middag. In de elfde minuut kopte vanuit een voorzet SPV-speler Max van Deursen de bal richting het doel. Met een katachtige beweging wist Mifano doelman Rick van Hoof een goal te voorkomen.
Een aantal minuten later kreeg SPV een vrije trap, zo’n 25 meter vanaf het Mifano doel. Door Ton van de Bolt werd de bal fraai in de uiterste hoek van het doel geplaatst: 1-0. In de 29e minuut ging SPV weer in de aanval. Vanuit het niets schoot Rens van de Berk de 2-0 in het Mifano doel.

Kleine kans

Na ruim een half uur was er een kleine kans voor Mifano. Het schot van Wouter Koolen ging echter over het doel. In nagenoeg de laatste minuut van de eerste helft vuurde vanaf de 16 meter een SPV-speler een bal richting het Mifano doel. De bal werd fraai door de Mifano keeper uit het doel gebokst. Meteen hierna ontstond er een kans voor Mifano. Vanuit een aanval werd een aantal malen getracht de bal in het SPV-doel te werken waarbij uiteindelijk een corner resteerde.

Tweede helft

In de tweede helft werd het spel van Mifano er niet beter op. In de 65e minuut wist de SPV doelman een schot op doel van Ton van der Linden te keren. In de 75e minuut brak Bram Snijders door de Mifano verdediging, ging alleen op de keeper af en plaatste de bal in de uiterste hoek: 3-0. In de 83e minuut werd vanuit een hoekschop de bal voorgelegd die eenvoudig door een SPV-speler kon worden binnengetikt. Een minuut later werd vanuit een eenvoudige aanval de 5-0 op het scorebord genoteerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant