Afbeelding

Open repetitie Mierlo Vocaal

Algemeen 171 keer gelezen

MIERLO - Op dinsdag 5 maart houdt Mierlo Vocaal een open repetitie. “Vind jij samen zingen ook zo leuk of wil je onderzoeken of zingen in een koor bij je past? Meld je dan snel aan voor de open repetitie.”

Mierlo Vocaal is een gemengd koor bestaande uit sopranen, alten, tenoren en bassen. We richten ons vooral op de licht klassieke muziek, maar ook musical songs en melodieuze pop behoren tot het repertoire. Samen met onze getalenteerde dirigent Jan van de Beek proberen we onszelf altijd te verbeteren en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Jaarlijks verzorgen we een zestal concerten met als hoogtepunt het jaarlijkse kerstconcert in de H. Luciakerk in Mierlo. Voor dit jaar staat ons eerste optreden gepland op zondag 17 maart tijdens de Sing Challenge in Sevenum. We repeteren wekelijks op dinsdagavond van 19:30 uur tot 21:30 uur in ’t Patronaat in Mierlo. Zelf studeer je thuis de nummers in zodat we ons tijdens de repetitie kunnen focussen op de samenzang en klankkleur. Bladmuziek en muziekbestanden zijn hiervoor beschikbaar. Op onze website www.mierlovocaal.nl kun je een uitgebreid overzicht van ons repertoire vinden. Naast het zingen zitten veel leden ook in commissies die zorgen dat alles soepel verloopt. Iedereen draagt zo zijn steentje bij aan het succes van ons allen.

Wie zoeken we?
We zijn vooral op zoek naar tenoren en bassen en enthousiastelingen van 40 tot 60 jaar. Maar val je niet in die groep en denk je wel een goede muzikale aanvulling te zijn, kom dan vooral meedoen. Heb je een goed muzikaal gehoor en vind je het vooral leuk om in koorverband te zingen? Geniet je ervan op een podium te staan en te zingen voor publiek? Dan ben je bij ons op je plek.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de open repetitie door een mail te sturen naar info@mierlovocaal.nl o.v.v. je naam, je stemgroep (als je die weet) en telefoonnummer. Ook ben je welkom om zonder schriftelijke aanmelding de open repetitie bij te wonen. We verwelkomen je dan graag op dinsdag 5 maart om 19:15 uur zodat we alvast kennis met je kunnen maken.

Hoe het werkt
Tijdens de repetitie word je gekoppeld aan een ervaren zanger die zorgt dat je bladmuziek hebt en die je ook begeleidt en wegwijs maakt. Het is een reguliere repetitie, dus je krijgt een goed beeld van wat we doen. We werken aan nieuwe nummers en zingen het huidige repertoire door als dat nodig is. Na de repetitie krijg je de mogelijkheid om 4 weken gratis op proef mee te doen. Als je daarna besluit om lid te worden, wordt een stemtest afgenomen en kijken we binnen welke stemgroep je past.

Pianist/instrumentalist
Is zingen niet jouw talent, maar speel je wel lekker vlot piano of een ander instrument? Wij zijn ook nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om ons te begeleiden tijdens repetities en optredens. Dat kan wekelijks of bijvoorbeeld tweewekelijks zijn. Dat kunnen we in overleg bepalen. Interesse? Meld je dan vooral ook aan!

De open repetitie is op dinsdag 5 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur in ’t Patronaat, Heer van Scherpenzeelweg 14 in Mierlo. We hopen spoedig van je te horen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant