Op zondag 17 maart is er een bijzondere gast in Literair Café Dommeldal, want dan komt Roxane van Iperen langs.
Op zondag 17 maart is er een bijzondere gast in Literair Café Dommeldal, want dan komt Roxane van Iperen langs.

Roxane van Iperen in Literair Café Dommeldal

Algemeen 400 keer gelezen

GELDROP - Op zondag 17 maart aanstaande in de Boekenweek is er een bijzondere gast in Literair Café Dommeldal, want dan komt Roxane van Iperen langs. Roxane is al eens op bezoek geweest, maar dat was in de corona lockdown en dat was toen alleen online te volgen.

Haar eerste bezoek was naar aanleiding van haar bestseller ‘t Hooge nest. Inmiddels heeft zij ook een semi-autobiografische roman geschreven met de titel ‘Dat beloof ik’. Roxane stelt ook regelmatig maatschappelijke thema’s aan de orde. Dat doet zij door zich nadrukkelijk te manifesteren in de media. Dat heeft zij ook gedaan door middels aantal scherpe essays zoals het Boekenweekessay “De genocidefax” en “Eigen welzijn eerst”.

“Roxane van Iperen is een indrukwekkende persoonlijkheid waarmee wij u graag persoonlijk kennis willen laten maken”, aldus de organisatie. De bijeenkomst begint zondag 17 maart om 14.00 uur en de zaal is open vanaf 13.30 uur. De locatie is zoals gebruikelijk De Weeffabiek, Molenstraat 23 in Geldrop. De entree bedraagt 12,50 euro en kaartjes zijn verkrijgbaar via de website van Bibliotheek Dommeldal, in de winkel bij Boekhandel van Grinsven in Eindhoven en Geldrop of aan de zaal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant