De Heezer Komedie speelt in maart de tragi-komedie 'wat doen we met Jenny?'.
De Heezer Komedie speelt in maart de tragi-komedie 'wat doen we met Jenny?'.

Heezer Komedie speelt voorstelling over Jenny

Algemeen 412 keer gelezen

HEEZE - De Heezer Komedie speelt in maart de tragi-komedie ‘wat doen we met Jenny?’. Een jubileumvoorstelling: het gezelschap bestaat sinds 1979 en viert haar negende lustrum.

Er zijn twee jubilarissen: Ineke van Gorp en Annie Koenen, beiden veertig jaar lid. En er debuteren twee nieuwe leden: Frank Thomassen uit Sterksel en Sylvia van Brakel uit Heeze.
Wat zegt Jenny er zelf over? “Hallo, het alleen zijn zat, heb ik een vriend genomen, ben lekker gaan schilderen en zing in een bandje. Mijn volwassen kinderen vinden dat ik me als een zeventigjarige naar mijn leeftijd moet gedragen maar ik voel me jong en zit nog vol levenslust! Ik laat me potverdorie toch niet uit mijn eigen huis praten om als oud besje te verpieteren in een appartementje.”
De Heezer Komedie speelt ‘Wat doen we met Jenny?’ in drie bedrijven op vrijdagavond 22 (20.00 uur), zaterdagavond 23 (20.00 uur) en zondagmiddag 24 maart (14.00 uur). Regisseur André Verhees is met de spelers, decorbouwers, licht- en geluidstechnici, grimeurs en alle leden flink aan de slag om Jenny een succes te maken. Kaartjes kosten tien euro en zijn verkrijgbaar aan de balie van ‘t Perron of telefonisch bij Yvonne Cuijten 06-13411424.Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant