24 Rode Rozen voor Anita Verstappen’s overleden man Henk. (Foto: Jos Lenssen)
24 Rode Rozen voor Anita Verstappen’s overleden man Henk. (Foto: Jos Lenssen)

24 Rode rozen voor Henk Verstappen

Algemeen 600 keer gelezen

MIERLO - Een mooie traditie tijdens de jaarlijkse carnavalsviering van ’t Kersepittenrijk is het uitreiken van 24 rode rozen aan een persoon die een verdienste heeft voor het carnaval in het algemeen en zijn verdienste daardoor voor de hele Mierlose gemeenschap. 

Afgelopen zondag betrof het een hele bijzonder uitreiking gezien de rozen postuum gingen naar Henk Verstappen, een echte Kersepit die eind december plotseling is overleden.
Voorzitter van het wit gele kruis. Voorzitter CDA, afdeling Mierlo. Voorzitter Hockeyclub Mierlo, Prins Carnaval in 2002 bij De Kersepit. Voorzitter De Kersepit. Een korte opsomming van de verdiensten van Henk Verstappen. “We waren het in november dan ook heel snel eens, een prima kandidaat. Totdat ons eind december het bericht bereikte dat hij heel onverwachts was overleden”, aldus een gedeelte van de toespraak die René Weijmans uitsprak alvorens Anita de echtgenote van Henk Verstappen uit te nodigen de 24 rode rozen in ontvangst te nemen. Een heel bijzonder en emotioneel moment wat extra lading kreeg middels een minuten lang applaus voor Henk Verstappen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant