Prins Jack d’n Urste en Adjudant Tarek gooien alle remmen los. (Foto: Jos Lenssen)
Prins Jack d’n Urste en Adjudant Tarek gooien alle remmen los. (Foto: Jos Lenssen)

Spruwwejagers gooien alle remmen los

Algemeen 459 keer gelezen

MIERLO - ‘Spaar niet de centen maar de momenten’ is het motto van Prins Jack d’n Urste van de Mierlose Spruwwejagers. In de Spruwwekooi van ’t Mierles Huukske is het feest met tal van live optredens met artiesten. Alle dagen gratis toegang en iedereen is welkom.

Optochtspektakel met Het Feestteam

Zoals een goede traditie begint het carnaval bij de Spruwwejagers op zaterdag met het ophalen van de Prins, het huldigen van de jubilarissen en deelnemen aan de Mierlose carnavalsoptocht. Nog voordat de optocht is gestart begint vanaf 14.00 uur bij ’t Mierles Huukske het grote Optochtspektakel met DJ Dirty P, amusementsgroep Wai én een optreden van niemand minder dan Het Feestteam. Aansluitend wordt carnaval 2024 voortgezet met ’s avonds een optreden van feestzanger Jack van Raamsdonk.
Zondag 11 februari vanaf 14.00 uur kindermiddag voor de klein met medewerking van JCV De Stillekes en volop gratis versnaperingen. ’s Avonds onder andere optredens van Marco Kraats en zangeres Joëlla.
Carnaval maandag 12 februari begint om 11.11 uur in de Spruwwekooi met Eijer bai ’t Huukske én gratis eijer en brood. Maandagmiddag vanaf 14.00 uur wederom kindermiddag met voorop in de polonaise Prins Floris d’n Urste en de rest van de Stillekes. Tijdens het avondprogramma staan optredens gepland van Raymon Hermans en Jan Witlox. De laatste dag van carnaval 2024, dinsdag 13 februari staat vanaf 14.00 uur in het teken van de Boerenbruiloft met een hoofdrol voor het koppel Loetje van Cis en Eric de Kunning. Na de trouwerij door de onechte ambtenaar Marius vanaf half vijf receptie en een feestje met Loetje en Eric als stralend middelpunt. Het Afsluitersbal begint om 20.00 uur met medewerking van artiesten Jeroen van Zelst en Danny Kanters.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant