Carnaval bij de Kersepit met Prins Mike d’n Urste en zijn Adjudant Robbert. (Foto: Jos Lenssen)
Carnaval bij de Kersepit met Prins Mike d’n Urste en zijn Adjudant Robbert. (Foto: Jos Lenssen)

Carnaval bij de Kersepit

Algemeen 570 keer gelezen

MIERLO - Wai staon in vuur en Vlam, het motto van Prins Mike d’n Urste van Vereniging De Kersepit met het oog op het carnavalsgedruis 2024 binnen het Mierlose Kersenrijk. Vier dagen feest in de grote feesttent op het Molenplein van residentie de Koffer in het centrum van Mierlo.

De feest vierdaagse bij en met de Kersepit begint op vrijdag met een (reeds uitverkochte) avond vol gekkigheid, de Biercantus. De dag erna belooft een hele drukke dag te worden met om 14.30 uur de start van de optocht in de Brugstraat en vanaf 14.00 uur een vlammend carnaval in de feesttent op het Molenplein met DJ Tivwel. Na de optocht aansluitend de prijsuitreiking in de grote feesttent. ’s Avonds wordt het carnavalsvuurtje helemaal opgestookt met De Alpen Zusjes, Ferry de Lits, DJ Tim en DJ Tivwel én de Buren van de Brandweer. Zaterdag gratis entree, evenals de zondag en maandag bij de Kersepit.
Op zondag 11 februari vanaf 14.00 uur Kindermiddag met Ronnie Ballonnie, Brandweerman Sam én de Paw Patrols. De muziek wordt verzorgd door DJ Tim Johnson en live muziek van band Blusswerruk en Showband Doe Mar Wa. Eveneens gratis entree die dag Duik de Koffer in met De Kersepit! Een avond met optredens van de Zwarte Loonwerker, Partyfriex, DJ Nikolai en ‘Toreador’ Wilbert Pigmans.

Roy Donders en Rutger van Barneveld

Maandag vanaf 14.00 uur wederom gratis entree tijdens de kindermiddag met Brandweerman Sam, de Paw Patrols en DJ Tim Johnson. Maandagavond 12 februari de aftrap van het Kersenoogstfeest 2024. Wie wordt de nieuwe Kersenkoningin en wie de twee nieuwe Hofdames? Tijdens de avond waar ook Roy Donders en Rutger van Barneveld op het podium zullen verschijnen zal bekend gemaakt worden wie de opvolgster van Manou van der Linden als Kersenkoning zal worden en van 28 tot en met 30 juni 2024 volop in spotlights zal staan tijdens het Kersenoogstfeest 2024.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant