Net als vorig jaar ook nu weer alle dagen pret bij de Jagers. (Foto: Corinna Romanesco)
Net als vorig jaar ook nu weer alle dagen pret bij de Jagers. (Foto: Corinna Romanesco)

Vijf dagen carnavalsfeest bij De Geldropse Jagers

Algemeen 1.051 keer gelezen

GELDROP - Bij de oudste carnavalsvereniging van Geldrop, De Geldropse Jagers, vieren ze vijf dagen feest. In residentie Heerenhuys23 beginnen de jagers vrijdag met de voorpret.

Vrijdag is het carnaval Vurraf. Vroeg pieken 2.0 vanaf 14.00 uur. Tot 22.00 uur met DJ Roel. Zaterdag 10 februari vanaf 14.00 uur feest met DJ Mr. East en Jan Witlox. In de avond gaan ze vrolijk verder met DJ Nekkos en Geen Stempel.
Zondag start het feest al om 12.00 uur met onder meer kindercarnaval op het horecaplein. In residentie Heerenhuys23 DJ Nekkos en zanger Rens. Zondagavond The Fat Guys, DJ Karim en Jeroen van Zelst. Maandag is het vanaf 14.00 uur Boerenkielenmiddag. ’s Avonds vanaf 20.00 uur Monday Night Fever met entertainment, show en dans.
Het Borrelhuys gaat dinsdag om 13.00 uur open. Dan is het kijken en nagenieten van de Lappegatse optocht en in de avonduren nog een keer los met DJ Zeusch en Partyfriex. Alle dagen is het gratis toegang in Heerenhuys23 bij De Geldropse Jagers in het centrum van Geldrop.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant