Optreden Hoomrun bij Frizpop! tijdens Magisch Mierlo. (Foto: Jos Lenssen)
Optreden Hoomrun bij Frizpop! tijdens Magisch Mierlo. (Foto: Jos Lenssen)

Frizpop! voor de jeugd

Algemeen 461 keer gelezen

MIERLO - Anderhalf geleden startte een clubje vrijwilligers in Mierlo met het organiseren van muziekavonden voor de jeugd van Mierlo en omstreken. Op vrijdag 8 december is de tweede editie Frizpop! powered by Magisch Mierlo. 

door Jos Lenssen

De aanvang is 19.00 uur, Alle jeugd tot en met 18 jaar is van harte welkom op het Kerkplein in Mierlo. Na de eerste zeer geslaagde editie van Frizpop! half juni op het Molenplein, georganiseerd onder de vlag van Pitpop, was de organisatie al snel super enthousiast voor een volgend groot event. Afgaand op de super vette line-up met de Hippe Gasten, DJ Semco. DL Alex en Hoomrun belooft het tijdens de openingsavond van Magisch Mierlo ook dan weer een ouderwets gezellige avond voor de jeugd te gaan worden.

Nieuwe locatie

Naast de aankondiging van Frizpop! Magisch Mierlo nog meer nieuws vanuit de plaatselijke Frizpop! organisatie uit Mierlo. Vanaf 2024 zullen namelijk de reguliere Friz! feesten plaatsvinden op de nieuwe locatie: ‘t Loesje in Mierlo. De organisatie is van mening dat deze locatie nog beter past bij de jeugd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant