Prins Jack d’n Urste & Linda en Adjudant Tarek & Leandra. (Foto: Jos Lenssen)
Prins Jack d’n Urste & Linda en Adjudant Tarek & Leandra. (Foto: Jos Lenssen)

Jack Ritzen nieuwe prins CV De Spruwwejagers

Algemeen 783 keer gelezen

MIERLO - Afgelopen zaterdagavond is Jack Ritzen gepresenteerd als de nieuwe, 62ste Prins van CV De Spruwwejagers uit Mierlo. Als Prins Jack d’n Urste zal hij de Spruwwejagers een jaar lang voorgaan en terzijde worden gestaan door Adjudant Tarek Bayoumy. Alvorens de presentatie van de nieuwe Prins werd in de goed bezette residentie ’t Mierles Huukske afscheid genomen van Prins Perry (Tijs) d’n Urste en zijn Adjudant Marcel Tijs.

door Jos Lenssen

Wekenlang gonsde het van de geruchten wie het komende carnavalsseizoen de scepter zou mogen gaan zwaaien bij De Spruwwejagers in het Mierlose Kersenrijk. Die eer blijkt uiteindelijk te zijn weggelegd voor de 42-jarige Jack Ritzen, reeds 12,5 jaar getrouwd met Linda en gezamenlijk de trotse ouders van zoon Finn (voormalig Jeugdprins en Adjudant) en dochter Roos (sinds twee jaar lid van de dansgarde der Spruwwejagers). In het dagelijks leven is Prins Jack d’n Urste werkzaam als concept designer bij Capgemini. Dat de opvolger van Prins Perry bijzonder actief is blijkt wel uit zijn hobby’s: mountainbiken op de hei, tennis, illustreren, boeken over psychologie en filosofie, BBQ-en, genieten van lekker eten en een goeie borrel. Wat de nieuwe Dorstlustige Hoogheid typeert en zoals hij er tijdens de voorbereiding richting zijn Prinsenschap is ingegaan zegt voldoende! Met carnaval gaan we niet links, met carnaval gaan we niet rechts, met carnaval Ritzen we en komen we samen. 

Ook het motto van de Prins zegt meer dan voldoende: ‘Spaar niet de centen maar de momenten’. Dat carnaval Prins Jack niet vreemd is en het cijfer 11 voor hem en zijn vrouw heel bijzonder is, blijkt wel uit hun trouwdatum (11 maart 2011) en de geboorte van hun dochter op de 11e van de 11e negen jaar geleden.

Adjudant Tarek

Prins Jack d’n Urste zal het nieuwe carnavalsseizoen 2024 worden bijgestaan door zijn Adjudant Tarek Bayoumy. Getrouwd met oud-dansmarieke Leandra en samen vier kinderen te weten Esi (lid van de dansgarde), Vigo (oud-Jeugdprins en Adjudant) en de twee jonge Spruwwe Jackson en Bobby. Adjudant Tarek, is eigenaar van Dinotec B.V. en een echte familieman met een voorliefde qua hobby’s voor zijn favoriete clubs Mifano en PSV. Sinds het memorabele interview op tv na afloop van PSV-Ajax in april 2023 geniet Tarek grote bekendheid in binnen- en buitenland als Mr. Bavaria. Eenzelfde geldt ook vanwege zijn rol in de Rood Wit Podcast waar wekelijks het wel en wee over zijn favoriete club PSV wordt besproken en Mr. Bavaria een prominente inbreng heeft. Of dit alles nog niet genoeg is, verricht hij ook nog eens diverse hand- en spandiensten binnen De Spruwwejagers. De club die hij samen met Prins Jack d’n Urste het aankomende jaar ongetwijfeld op sleeptouw zal nemen!

Op zondag 14 januari 2024 krijgt Prins Jack d’n Urste namens De Spruwwejagers een Prinsreceptie aangeboden samen met zijn Adjudant Tarek. Plaats van handeling residentie ’t Mierles Huukske, Vesperstraat 8 in Mierlo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant