De winnaars van de quiz.
De winnaars van de quiz. Margot Klaren

Hoeheddedegedagedaon wint Geldropse Dorpsquiz 2023

Algemeen 781 keer gelezen

GELDROP - Afgelopen zaterdag is in Kaffee Katoen de winnaar bekend gemaakt van de Geldropse Dorpsquiz 2023. Tevens werd de winnaar van de Bekercompetitie bekend gemaakt. 

Het team Hoeheddedegedagedaon was met een voorsprong van bijna 100 punten op de tweede plaats de winnaar van de Dorpsquiz. Het team Illuminatie was de winnaar van de Bekercompetitie. Een week eerder was de wervelende quiz avond waarop enthousiaste teams team streden om de felbegeerde wisseltrofee. Een variëteit aan vragen op drachten diende uitgevoerd te worden. Zo werden de teams verwacht op verschillende plaatsen in Geldrop, zoals in sporthal de Kievit, in de paardenstal van het kasteel, het ontmoetingscentrum in Braakhuizen Zuid, en de escaperoom Geldrop. Hier hadden diverse organisaties (o.a. Leef!, EHBO, Euphonia, Het Bolivia comité) opdrachten klaar staan voor de deelnemers. Op Kommus Radio was een hoorspel in vier delen te beluisteren aan de hand waarvan de teams vragen konden beantwoorden. 

De volledige uitslag van de Dorpsquiz en de Bekercompetitie is te zien op de uitslagen pagina van de website van de Geldropse dorpsquiz www.dorpskwisgeldrop.nl. Het team “Da gewit da we goe zijn” eindigde op de laatste plaats en ging er dit jaar met de rode lantaarn trofee van door.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement met veel enthousiaste deelnemers. De organisatie van de Geldropse Dorpsquiz bedankt alle organisaties en sponsoren voor hun bijdrage aan de Geldropse Dorpsquiz 2023.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant