Geldrop maakt zich weer op voor mooie momenten tijdens Wintersfeer Geldrop.
Geldrop maakt zich weer op voor mooie momenten tijdens Wintersfeer Geldrop.

Wintersfeer Geldrop: Een Magisch Winters Evenement

Algemeen 758 keer gelezen

GELDROP - Wintersfeer Geldrop staat voor de deur en belooft opnieuw een betoverende ervaring voor alle leeftijden te worden.

Van 13 december tot en met 7 januari zal het hart van Geldrop worden omgetoverd tot een winterwonderland, met als middelpunt een feestelijk versierde schaatsbaan. Op het horecaplein kunnen bezoekers genieten van smakelijke lekkernijen en warme drankjes. Verspreid over het plein chalets en tenten, waar je schaatsen en schaatspinguïns kunt huren en tickets kunt kopen.
Bezoekers kunnen zich op en rond de schaatsbaan verheugen op speciale optredens en leuke uitdagingen die de hele familie zullen vermaken. Meer over de schaatsbaan, schoolschaatsen en evenementen op www.wintersfeergeldrop.nl.
De voorverkoopadressen zijn geopend voor de verkoop van 12-rittenkaarten. Je koopt de 12-rittenkaart voor 35 euro in de voorverkoop. Een reguliere 12-rittenkaart kost 40 euro. De voorverkoopadressen zijn in Geldrop: Kantoorboekhandel van Grinsven Korte Kerkstraat 11, Helmi’s Bloemwerk Heuvel 16, Hotel Nijver/Kaffee Peijnenburg Heuvel 1A, Label 45 Langstraat 45, La Cafetera Langstraat 2c, Etos Heuvel 42 en Intertoys, Dorpsstraat 142 in Mierlo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant