Misschien wel een prijs voor de polonaise. (Foto: Jos Lenssen)
Misschien wel een prijs voor de polonaise. (Foto: Jos Lenssen)

Ludiek Sportgala bij Mifano

Algemeen 347 keer gelezen

MIERLO - Bij de Mierlose voetbalclub Mifano maken ze zich op voor de eerste editie van het het speciale Sportgala, vrijdagavond 24 november in het Mifano-Paviljoen op sportpark De Ark. Aanvang van de gratis toegankelijke avond is 20.30 uur, de inloop vanaf 20.00 uur.

De organisatie van de activiteitencommissie is momenteel druk doende de laatste puntjes op de i te zetten met het oog op het evenement, deels in het kader van het 95-jarig bestaan van Mifano maar bovendien ook om opvallende, soms ludieke prijzen uit te reiken en leden en betrokkenen van Mifano een keertje in de schijnwerper te plaatsen. De rode loper kan bijna uitgerold worden. Het belooft een gezellige avond te gaan worden waar de dresscode ‘gala/feestelijk’ zal zijn. “De smokings, gala-jurken en andere feestelijke kleding is niet aan te halen binnen het kersendorp”, aldus de organisatie.

Wie zou niet verkozen willen worden tot de ‘Schwalbe Koning van Mifano’, de Beste Zanger of Trainer van het Jaar bij de senioren of junioren. En wie zou niet genomineerd willen worden voor ludieke prijzen als de ‘Zaag van het Jaar’, Mifano’s Kwartiertje (wie is er altijd te laat?) of de Kampioen van de 3e Helft? Het zal voor de keuzecommissie de komende dagen nog een hele klus worden om de tientallen nominaties vakkundig te beoordelen. Het eerste Mifano Sportgala, met medewerking van een DJ, is vrijdag 24 november.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant