Afbeelding

Sinterklaasintocht in Mierlo

Algemeen 1.682 keer gelezen

MIERLO - Sinterklaas komt zondag 19 november naar Mierlo. Ook dit jaar is er geen rijtoer door het dorp,  maar wel een groots spektakel in sporthal de Weijer. De toegang is gratis.

Kindercircus SimSalaBim zal met ongeveer 25 roetveegpieten een voorstelling geven en in het voorprogramma zal DéDé Dance een optreden verzorgen.
Hierbij zijn alle kinderen met hun begeleiders van harte welkom. Ook burgemeester Jos van Bree, kinderburgemeester Annalot van Neerven en de Mierlose mens Wim v.d. Linden zullen aanwezig zijn.
De sporthal aan de Heer van Scherpenzeelweg 22 in Mierlo gaat om 13.15 uur open, DéDé Dance treedt om 13.30 uur op en om 14.00 uur start het circus.
Na afloop mogen alle kinderen Sinterklaas nog een handje geven en krijgen ze een snoepzak. Op alle scholen in Mierlo worden de kleurplaten uitgedeeld. Als je deze mooi ingekleurd hebt kun je deze komen inleveren bij sporthal de Weijer (uiterlijk 18 november 13.00 uur). Daar mag je dan een cadeautje grabbelen uit de grabbelton. Mocht je geen kleurplaat hebben ontvangen dan kun je er een ophalen in de sporthal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant