Het team van Kin makelaars. (Foto: Patricia Mallens Fotografie)
Het team van Kin makelaars. (Foto: Patricia Mallens Fotografie)

Ondernemers in beeld: Joost Hauser KIN makelaars

Algemeen 867 keer gelezen

GELDROP – Op vrijdagochtend stap ik de drempel over bij het hippe makelaarskantoor, KIN makelaars aan de Korte Kerkstraat. De eigenaar Joost Hauser heet mij welkom en we starten eerst met een lekker kopje koffie. Joost vertelt enthousiast zijn verhaal.

“Wij zijn onderweg naar ons eerste lustrum. Aan het eind van dit jaar is het namelijk vijf jaar geleden dat wij onze deuren openden in het centrum van Geldrop. We zijn er erg trots op dat we in die 5 jaar zijn uitgegroeid tot meest verkopende (NVM) makelaar* in de gemeente Geldrop-Mierlo.” *Bron Funda.nl

Om dit te kunnen realiseren werkt het team van KIN Makelaars erg nauw samen. “Wij zijn ervan overtuigd dat de kracht van onze samenwerking ons succes is. Anke is sinds deze maand ons team komen versterken. Zij is het eerste aanspreekpunt op ons kantoor als office manager en gecertificeerd assistent makelaar.”
Als lokale makelaar kent Hauser en zijn team de woningmarkt en de mensen als geen ander. Hun doel is om bij de verkoop van een woning een zo’n hoog mogelijke opbrengst te realiseren. Het huis proberen ze steeds op unieke wijze te presenteren. “We maken graag gebruik van alle social media kanalen en we zijn ook niet bang om hiervoor zelf voor de camera te verschijnen. Hierdoor blijven we ook onszelf uitdagen. We houden de verkoper altijd op de hoogte van de ontwikkelingen over de woning en nemen zoveel mogelijk werk rondom de verkoop uit handen. Maar naast een tevreden verkoper, maken we ook graag voor de koper de bezichtiging leuk en informatief.”

“Wij werken heel nauw samen met onze andere vijf vestigingen elders in onze mooie provincie. Door hier gebruik van te maken, hebben wij een uniek netwerk van woningzoekenden. Dit zorgt ervoor dat we er telkens weer in slagen de beste koper te vinden. Onze persoonlijke aanpak wordt door onze opdrachtgevers op Funda beoordeeld met een 9.2 gemiddeld dit is op basis van 100 beoordelingen. Dat is natuurlijk voor ons de belangrijkste graadmeter.”

“We merken ook dat we bij de aankoop van een nieuwe woning van toegevoegde waarde zijn. Het juiste bedrag bieden voor een woning is vaak lastig in te schatten. De aankoop van een woning is vaak een emotionele beslissing.” Bij KIN kunnen ze met hun ervaring het juiste advies geven om zo tot een succesvolle aankoop te komen. Neem voor de mogelijkheden rondom de aankoop van een woning gerust contact op.

Wil jij meer weten over de verkoop van jouw woning? KIN makelaars maakt graag een afspraak voor een gratis en vrijblijvend advies!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant