Afbeelding

Moeizame start Mierlose tafeltennissers

Algemeen 273 keer gelezen

MIERLO - Het was verwacht, de tafeltennissers van MTTV ‘72 uit Mierlo hebben een moeizame start van de competitie.

Het eerste verloor thuis van Taverbo 3 met 1-9. Kopman Daniël Acatrinei is vertrokken naar Bergeijk en dat is een flinke aderlating. Zeker nu ze gepromoveerd zijn naar de Hoofdklasse en meteen tegenover kampioensfavoriet uit Boxtel komen te staan. Pascal-André Wolters biedt goed tegenstand tegen 16-jarig talent Kenji van Enckevort maar gaat toch in drie games ten onder.
Team 2 moest hun kopman Rudi aan team 1 afstaan en Ahmad Sayyed en Rob Toll hebben het team versterkt. Ook voor dit team wacht een pittige competitie na promotie naar de tweede klasse. Ahmad speelde dit voorjaar nog vierde klasse en toch weet hij knap een partij te winnen. Voor Rob is het helemaal wennen. Hij won bijna alles in de vijfde klasse maar dit is wel even wat anders. Het tweede verloor van OTTC 1 met 2-8.
Ook het derde verloor, op bezoek in Veldhoven, met 8-2. Afgelopen seizoen gepromoveerd naar de derde klasse en ook zij spelen meteen tegen de kampioenskandidaat. Robin de Jong maakt een sterk debuut, hij weet van alle tegenstanders een game af te snoepen. Fons Sanders wint knap van John Soree. Jan Lauret haalt een ijzersterke overwinning op kopman Stephan Gouw.

Jeugdteam

Het vierde gaat in Valkenswaard met 7-3 onderuit. Bij MTTV zijn ze blij dat ze weer een jeugdteam hebben. De eerste wedstrijd uit tegen Stiphout ging met 9-1 verloren. Nieuwkomers Levi Granpré Moliere, Sem Stevens en Tim Cool hebben flink op de basistechnieken getraind en gaan het nu in de praktijk brengen. Het dubbel ging erg goed. Levi en Sem wonnen met 3-1 in games.

Uit de krant