Bij 't Saam kunnen bezoekers van alles zien tijdens de open dag. (Foto: Jos Lenssen)
Bij 't Saam kunnen bezoekers van alles zien tijdens de open dag. (Foto: Jos Lenssen)

Open dag centrum voor hobby en vrije tijd ‘t Saam in Mierlo

Algemeen 382 keer gelezen

MIERLO- ’t Saam in Mierlo zet zondag 17 september de deuren open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in dit centrum voor hobby en vrije tijd aan de Hekelstraat 4 in Mierlo.

Tijdens de open dag staan vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur diverse demonstraties van alle activiteiten die door het jaar heen in ’t Saam plaatsvinden op het programma.
En dat zijn er nogal wat van onder andere houtbewerken, metaal bewerken, tekenen en schilderen, fotografie, werken met textiel en vilt, Tiffany, glasfusen, keramiek tot handvaardigheid.
Ook is sinds april dit jaar een Repair Café actief en worden er kindermiddagen verzorgd.
Voor kinderen die meekomen naar de open dag, is een speciale activiteit opgezet, Er wordt namelijk een fotostudio ingericht waarin de kinderen op een leuke manier worden gefotografeerd.

Live muziek in de tuin

Verder is er live muziek in de tuin van ‘t Saam verzorgt door de groep Windkracht 4. Bernadette Flohr en Yolande Smits spelen de sopraan- en altblokfluit, Ronald Klaassen accordeon en Ruud Snoeren accordeon en klarinet. De muziekstukken - rustige volksmuziek - hebben de groepsleden zelf bewerkt om ze in deze bezetting te kunnen spelen.

Uit de krant