Verrassingsoptreden Queen Tribute Band The Vipers uit Italië bij Mifano. (Foto: Jos Lenssen)
Verrassingsoptreden Queen Tribute Band The Vipers uit Italië bij Mifano. (Foto: Jos Lenssen)

Queen tribute steelt de show bij Mifano

Algemeen 357 keer gelezen

MIERLO - Stonden in het verleden artiesten en bands als Rowwen Hèze, Band Zonder Banaan, Arie Ribbens, Albert West, Bonny St.Claire en Lee Towers op het podium tijdens de Memorial voetbalweekenden bij Mifano. Afgelopen zaterdag toverde organisator Frank Lammers één van Europa’s beste Queen Tribute Bands ‘The Vipers’ uit Italië uit zijn hoge hoed.

Al zo’n twintig jaar organiseert Frank Lammers jaarlijks samen met enkele van zijn voetbalvrienden op het einde van het seizoen een voetbalweekendje bij Mifano. De voetbalclub uit Mierlo waar Lammers alweer wat jaartjes geleden wekelijks niet onverdienstelijk tegen een balletje trapte. De reden van het organiseren van het tweedaagse voetbaltoernooi én niet te vergeten het gezellig avondje op zaterdag is ter ere van zijn op jeugdige leeftijd overleden neef Marco. 

Goede vrienden

Een mooie traditie het Marco Lammers Memorial, niet lang geleden omgedoopt tot de Lammers Joosten & Joosten Memorial, vanwege het overlijden van Joris en Jac Joosten. Evenals Marco een goede vrienden van het clubje organisatoren die wederom kunnen terugkijken op een prachtig weekend samen met vele andere vrienden.
Met enkele potjes voetbal in de benen en wat versnaperingen voor de inwendige mens kwam voor de deelnemers van het LJJ Memorial de avond in het Mifano-Paviljoen rond de klok van achten goed op gang middels een optreden van de zingende scheidsrechter en zanger Christian Goossens. De naar Bladel verhuisde Mierlonaar trakteerde de bezoekers onder andere op enkele gouwe ouwe van Elvis en Django Wagner. Een uurtje later was het helemaal feest toen de Italiaanse topband The Vipers werd aangekondigd.

Duizend optredens

De ene na de andere Queen hit galmde door de rood-wit kantine. Een prachtig optreden van de band die wereldwijd meer dan duizend live optredens op haar naam heeft staan. Even de ogen sluitend leek het zaterdagavond wel of de echte Freddy Mercury in het clubhuis van Mifano achter de microfoon stond, zo angstaanjagend goed klonk de stem van leadzanger Giuseppe Maggioni, in 2014 nog tweede tijdens de Voice of Italy. En dat alles ter nagedachtenis en ere van drie goede vrienden waarvoor jaarlijks op sportpark De Ark een weekend wordt georganiseerd. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant