Vijf showbands zijn te zien en te horen tijdens de Taptoe Nuenen. (Foto: Max ter Burg)
Vijf showbands zijn te zien en te horen tijdens de Taptoe Nuenen. (Foto: Max ter Burg)

Taptoe Nuenen na zestien jaar weer terug

Algemeen 561 keer gelezen

NUENEN - Zestien jaar na de laatste officiële taptoe in de gemeente ziet Taptoe Nuenen opnieuw het licht op zondagmiddag 4 juni.

Aan het spectaculaire muziekevenement, dat op zondagmiddag vanaf 13.30 uur op het terrein van de Lissevoort zal plaatsvinden, zullen vijf showbands voor een middag vol muziek en visueel spektakel zorgen. Naast organiserend korps Showkorps O&V | Nuenen, die afgelopen zomer kampioen show werd in hun klasse op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade, komen de andere vier korpsen ook zeer hoog aanbevolen. Diverse van hen vielen ook in de prijzen in diverse klasses tijdens de kampioenschappen op het WMC 2022.
Het evenement is gratis toegankelijk voor het publiek. Voor de start van de taptoe zullen de korpsen een korte rondwandeling door Nuenen maken waarna zij zich om 13.30 uur presenteren op het showterrein op de Lissevoort. Na deze presentatie kunt u genieten van muziek en theater met de shows van ESKA Bemmel, March & Showband Rheden, Exempel THEBAND, Jong Exempel, en uiteraard Showkorps O&V | Nuenen. En niet te vergeten, een optreden van Nuenens jongste aanwinst onder de blaaskapellen: KWB.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant