De muzikanten van de Senioren Blaaskapel treden dit weekend weer op. (Foto: Femke van Vlokhoven)
De muzikanten van de Senioren Blaaskapel treden dit weekend weer op. (Foto: Femke van Vlokhoven)

Concert jubilerende Senioren Blaaskapel

Algemeen 532 keer gelezen

GELDROP - Op zondag 4 juni zal de Senioren Blaaskapel Geldrop weer een voorjaarsconcert verzorgen in wijkgebouw de Akert.

Het concert zal om 14.00 uur aanvangen en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De toegang is gratis. Door corona lag muziek maken ook voor de Senioren Blaaskapel een tijdje stil. Met nieuw elan is de draad weer opgepakt. De bezetting van de kapel kon zelfs worden uitgebreid. De Senioren Blaaskapel bestaat dit jaar vijftig jaar. De kapel gaat dit jubileumjaar extra concerten verzorgen. Het eerst volgende concert wordt gegeven op zondag 4 juni in wijkgebouw De Akert aan de Eikelaar.
De Senioren Blaaskapel streeft ernaar om elk concert van een nieuw jasje te voorzien. Dit jaar zal dit concert in het teken staan van ‘Wij geven de lente extra kleur’; herkenbare blaasmuziek uit alle windstreken.
De vaste bezoekers van de concerten hebben al ontdekt dat de Senioren Blaaskapel Geldrop steeds nieuwe nummers toevoegt aan haar toch al rijke repertoire. Ook dit keer zal herkenbare muziek van toen ten uitvoer worden gebracht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant