Drie dagen volop paardensport tijdens Concours Hippique Leende. (Foto: Ilse Bloks)
Drie dagen volop paardensport tijdens Concours Hippique Leende. (Foto: Ilse Bloks) Ilse Bloks

Concours Hippique Leende

Algemeen 281 keer gelezen

LEENDE - Rijvereniging St. Petrus organiseert, traditiegetrouw met Pinksteren, het Concours Hippique Leende. Van 27 t/m 29 mei is er volop paardensport te beleven op het evenemententerrein aan de Breedvennen in Leende.

Op zaterdag 27 mei start het concours met het mennen. Aansluitend is erop zaterdagavond een gezellige feestavond met DJ Piet en de feestband The Rivals. Vanaf 20.00 uur is iedereen van harte welkom. Zondag 28 mei begint de dag met oefenspringen voor de pony’s gevolgd door de dressuur-, en springwedstrijden. Voor de jonge ruiters & amazones is er ook een Bixie wedstrijd. En op de laatste dag, maandag 29 mei, is er eerst oefenspringen voor de paarden en daarna volgen de dressuur- en springwedstrijden. Na de wedstrijden sluiten ze het concours af met DJ Piet en een gastoptreden van Lars Brans.
Concours Hippique Leende is een regionaal driedaags paardensportevenement dat ieder jaar met Pinksteren vol enthousiasme door de leden van Rijvereniging St. Petrus wordt georganiseerd. Er zijn onder meer verschillende stands met paardenspullen en kinderen kunnen zich vermaken op een zandberg en luchtkussens. Toegang en parkeren zijn gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant